Вибір сала для засолювання >> Отзывы про сделки >> svetliy.com.ua форум
svetliy.com.ua форум

svetliy.com.ua форум



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.07.2025 - 01:31:27
Страницы:  1  

Вибір сала для засолювання

Объявление

.
АвторСообщение

IRIWECHKA

Археолог




Статистика:
Сообщений: 29
Регистрация: 01.03.2012

Дівчата, підкажіть будь ласка, як правильно вибирати сало? Хочу засолити сама, але в магазинах така різниця в якості і ціні.

---------------------
Сообщение # 1 22.06.25 - 16:35:59
RE: Вибір сала для засолювання

Gofa

Археолог




Статистика:
Сообщений: 7
Регистрация: 12.11.2006

При виборі сала дивись на колір - воно має бути білим або злегка рожевуватим, без жовтих плям і підтьоків. Шкурка повинна бути чистою, без щетини і пошкоджень. На дотик сало має бути пружним, не м'яким і не твердим. Для засолювання краще брати сало з тонким шаром м'яса - так смачніше.

---------------------
...Каждый баран, в боях, хочет быть героем,Wu-Tang, кричит, незная что там за забором...
Сообщение # 2 22.06.25 - 16:54:56
RE: Вибір сала для засолювання

revfytd

Археолог




Статистика:
Сообщений: 8
Регистрация: 09.05.2010

Точно! Ще важливо звертати увагу на запах - якісне сало пахне приємно і свіжо, без сторонніх ароматів. Товщина оптимальна 3-5 см, не тонше і не товще. Я завжди питаю у продавця про походження - краще брати від молодих свиней. Для засолювання важлива якість продукту, тому радую купувати в перевірених місцях https://silpo.ua/category/salo-4420

---------------------
Сообщение # 3 22.06.25 - 17:40:26
RE: Вибір сала для засолювання
Рыбка к пивку : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники